Gå til innhold

Ordføreren trår inn i styringsgruppa til Tenk Tromsø, og overtar ledervervet etter Ragni Løkholm Ramberg.

Kristin Røymo er ny styringsgruppeleder i Tenk Tromsø

Ordføreren trår inn i styringsgruppa til Tenk Tromsø, og overtar ledervervet etter Ragni Løkholm Ramberg.

– Jeg er fornøyd med å kunne være enda tettere på prosessene i Tenk Tromsø, og ser fram til å overta ledelsen for et av de desidert største prosjektene vi har i Tromsø kommune, sier Røymo.

Utfordrende arbeid

Ordføreren legger ikke skjul på at Tenk Tromsø er en komplisert sak, men ser fram til å ta fatt på arbeidet.

– Vi samarbeider godt med både Fylkeskommunen og Statens vegvesen, og jeg er sikker på at vi kommer til å ende opp med et resultat som vi kan nyte godt av i Tromsø i mange år framover, sier Røymo.

Røymo sitter i styringsgruppa sammen med Ivar B. Prestbakmo, fylkesråd for samferdsel, og Lars Aksnes i Statens vegvesen. Arbeidsgruppa, som står bak de faglige vurderingene, er sammensatt av representanter fra Tromsø kommune, Troms fylkeskommune og Statens vegvesen.

Vedtatt

Ordførerens nye rolle i Tenk Tromsø ble formelt vedtatt på styringsgruppemøtet som ble avholdt tidligere denne uken.

– Det er både riktig og fornuftig at jeg som ordfører, og øverste politiske leder i kommunen, sitter i styringsgruppa til Tenk Tromsø. Jeg tror det er en riktig vurdering av styringsgruppa, og nå skal vi sørge for at vi beholder den brede politiske forankringen for denne saken i kommunen.

Roser forgjenger

Røymo roser også partikollega Ragni Løkholm Ramberg for arbeidet hun gjennomførte under sin tid som styringsgruppeleder.

– Ragni har gjort en god jobb som leder, og har spilt en viktig rolle for å få dette arbeidet bredt forankret. Jeg ser fram til å jobbe videre på det gode grunnlaget hun har lagt, sier Røymo.