Gå til innhold

Har du lyst til å teste ut hvordan en el-sykkel fungerer? Nå kan du få låne en, helt gratis.

Nå kan du låne en el-sykkel – helt gratis!

El-sykkelutlånet er så populært at sesongen allerede er fullbooket! Vi åpner for ny booking dersom noen avbestiller.

Tenk Tromsø samarbeider med Bjørns Kajakk og El-sykkel og Tromsø Ski og Sykkel, og kan i dag lansere et helt nytt el-sykkeltilbud. Du kan, helt kostnadsfritt, låne en e-sykkel i seks dager for å se om det er noe for deg.

– El-sykkel er helt ypperlig å bruke i Tromsø. Vi har mange bakker, og el-sykkelen gir deg god hjelp på vei oppover. Du kan justere motstanden på sykkelen selv, og folk blir ordentlig overrasket over hvor god fart man faktisk får med el-sykkel, sier Amund Hesstvedt hos Tromsø Ski og sykkel.

Book gratis el-sykkel her!

Sykkelen blir «førstevalget»

Bjørn Eines, som driver Bjørns Kajakk og El-sykkel, anbefaler alle å teste ut el-sykkel som et alternativ til bilen.

– Jeg pleier å be dem som vurderer å kjøpe seg sykkel å teste ut en el-sykkel, og mange opplever at den i større og større grad blir «førstevalget» både når man skal på jobb, til butikken og på besøk, forteller han.

– Suser forbi køen

Kristin Røymo, styringsgruppeleder i Tenk Tromsø, gleder seg til hun skal låne el-sykkel hos en av leverandørene.

– Jeg bor jo langt unna, og jeg ser ofte syklister som suser forbi når jeg står i kø på Kvaløya. Jeg gleder meg ordentlig til å teste det ut skikkelig, og synes det er veldig flott at man kan få låne en sykkel over tid. Det gjør at man får anledning til å se hvor mye og til hvilket formål man foretrekker å sykle, sier hun.