Gå til innhold

Nå kan du låne en elsykkel i en uke – helt gratis

Tenk Tromsø samarbeider med Bjørns elsykkel og Tromsø Ski og Sykkel, og åpner i dag for nytt gratis utlån av elsykler! Du kan, helt kostnadsfritt, låne en e-sykkel i seks dager for å se om det er noe for deg.

– Elsykkel er helt ypperlig å bruke i Tromsø. Vi har mange bakker, og elsykkelen gir deg god hjelp på vei oppover. Du kan justere motstanden på sykkelen selv, og folk blir ordentlig overrasket over hvor god fart man faktisk får med elsykkel, sier Bjørn Eines hos Bjørns Elsykkel.

Book gratis el-sykkel her!

Sykkelen blir «førstevalget»
Chris Brynjulfsen hos Tromsø ski og sykkel håper mange vil bruke muligheten til å prøve elsykkel gjennom sommeren.

– Elsykkel er et godt transportmiddel som passer for mange, og vi er veldig glade for å kunne være med å gi flere muligheten til å teste det ut, sier han.

I fjor ble tilbudet svært populært, og alle syklene gjennom hele sesongen ble utlånt på få timer. I år åpnes derfor kalenderen for tre uker av gangen, slik at flere får muligheten til å låne. 

Sykler hver dag
Tone Marie Myklevoll, leder av byutviklingskomiteen i Tromsø kommune, er strålende fornøyd med at elsykkelutlånet nå er satt i gang.

– Jeg kjøpte selv elsykkel for tre år siden, og jeg bruker den hver dag. Jeg tror mange vil få smaken på elsykkel nå som de kan prøve det gratis i en uke, og se at det er et reelt alternativ til annen transport. Jeg oppfordrer alle til å benytte denne muligheten til å teste ut elsykkel. Det kan bli en favoritt som gjør hverdagen mer effektiv, sier Myklevoll.